Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Adam Baldwin
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Adam Baldwin

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1962-02-27
Wiek: 58 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Wzrost: 193
Małżeństwa :
Ami Julius (3 dzieci)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Adam Baldwin grał w filmach

Adam Baldwin - filmografia aktorska

Little Fish, Strange Pond / Little Fish, Strange Pond (2009) jako Tommy
Gospel Hill / Gospel Hill (2008) jako Carl Herrod
Piaski otchłani / Sands of Oblivion (2007) jako Jesse Carter
Serenity / Serenity (2005) jako Jayne
Oko Lucyfera / Evil Eyes (2004) jako Jeff Stenn
Mistrzyni / Freediver, The (2004) jako Dr Viades
Zdrada / Betrayal (2003) jako Stan Winston
Producenci potworów / Monster Makers (2003) jako Jay Forrest
Czynnik kontroli / Control Factor (2003) jako Lance Bishop
Podwójny chwyt / Double Bang (2001) jako Vinnie Krailes
Pursuit of Happiness / Pursuit of Happiness (2001) jako Chad Harmon
Nade wszystko / Above and Beyond (2001) jako Peter Clerkin
Jackpot / Jackpot (2001) jako Mel James
Patriota / Patriot, The (2000) jako Kpt. Wilkins
Przynęta / Right Temptation, The (2000) jako Captain Wagner
Pogromcy umysłów / Starquest II (1997) jako Lee
Anioł stróż / Lover's Knot (1996) jako John Reed
Między niebem a ziemią / Smoke Jumpers (1996) jako Don Mackey
Przylądek / Cape, The (1996) jako Płk Jack Riles
Skrawki życia / How to Make an American Quilt (1995) jako Ojciec Finn:
Zabójcza intryga / Trade Off (1995) jako Thomas Hughes
Digital Man / Digital Man (1995) jako Kapitan West
Wyatt Earp / Wyatt Earp (1994) jako Tom McLaury
Ścigani przez strach / Treacherous (1994) jako Tommy Wright
Ślepa sprawiedliwość / Blind Justice (1994) jako sierżant Hastings
800 mil z biegiem Amazonki / Eight Hundred Leagues Down the Amazon (1993) jako Koja
Idealne zniknięcie / Deadbolt (1993) jako Alec Danz
Gorzkie żniwa / Bitter Harvest (1993) jako Bobby
Zimny pot / Cold Sweat (1993) jako Mitch
Marzyciele, czyli potęga wyobraźni / Radio Flyer (1992) jako Król
Dokąd zawiedzie cię dzień / Where the Day Takes You (1992) jako policjant
Czarna lista Hollywood / Guilty by Suspicion (1991) jako Agent FBI
Predator 2 / Predator 2 (1990) jako Garber
Prawo krwi / Next of Kin (1989) jako Joey Rosselini
Cohen i Tate / Cohen and Tate (1989) jako Tate
Czekoladowa wojna / Chocolate War, The (1988) jako Bill Carter
Hadley's Rebellion / Hadley's Rebellion (1987) jako Bobo McKenzie
Pełny magazynek / Full Metal Jacket (1987) jako Zwierz
3:15 - godzina kobry / 3:15 (1986) jako Jeff Hannah
Moja ochrona / My Bodyguard (1980) jako Ricky Linderman