Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Genevi?ve Page
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Genevieve Bronjean
Występuje jako: Genevi?ve Page

Data urodzenia: 1927-12-13
Wiek: 92 lat
Urodzeni w grudniu
Znak zodiaku: Strzelec
Miejsce urodzenia: Paryż, Francja
Małżeństwa :
Claude Bujard (od 1959), 2 dzieci

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Genevi?ve Page gra w filmach

Genevi?ve Page - filmografia aktorska

Kochankowie / Lovers (1999) jako Alice
Obrońca / Inconnu dans la maison, L' (1992) jako Bernadette
Bois noirs, Les / Bois noirs, Les (1989) jako Nathalie Dupin
Poza terapią / Beyond Therapy (1987) jako Zizi
Aria / Aria (1987) jako segment "Les Boréades" niewymieniony w czołówce
Śmiertelny wyścig / Mortelle randonnée (1983) jako Pani Schmidt-Boulanger
Zimny bufet / Buffet froid (1979) jako Genevi?ve Léonard wdowa
Jean Vilar, une belle vie / Jean Vilar, une belle vie (1972) jako ona sama
Cavale, La / Cavale, La (1971) jako Evremont
Brat Carl / Bröder Carl (1971) jako Karen Sandler
Prywatne życie Sherlocka Holmesa / Private Life of Sherlock Holmes, The (1970) jako Gabrielle Valladon
Mayerling / Mayerling (1968) jako Chrabina Larish
Piękność dnia / Belle de jour (1967) jako Madame Anais
Kochany łobuz / Tendre voyou (1966) jako Béatrice Dumonceaux
Trzy pokoje na Manhattanie / Trois chambres a Manhattan (1965) jako Yolande Combes
Ścigani przez śmierć / Jour et l'heure, Le (1963) jako Agathe
Hommage à Debussy / Hommage à Debussy (1963) jako ona sama
Cyd / Cid, El (1961) jako Księżniczka Urraca
Pieśń bez końca / Song Without End (1960) jako Baronowa Marie
Agguato a Tangari / Agguato a Tangari (1957) jako Mary Bolevasco
Un amour de poche / Un amour de poche (1957) jako Edith
Szantażyści / Foreign Intrigue (1956) jako Dominique Danemore
Silken Affair, The / Silken Affair, The (1956) jako Genevieve Gerard
Kurier carski / Michel Strogoff (1956) jako Nadia Fédor
Cherchez la femme / Cherchez la femme (1955) jako Barbara Van Looren
Noches andaluzas / Noches andaluzas (1954) jako Dominique de Bellecombe
Lettre ouverte / Lettre ouverte (1953) jako Colette Simonet
Dziwne życzenie pana Barda / Étrange désir de Monsieur Bard, L' (1953) jako Donata
Plaisirs de Paris, Les / Plaisirs de Paris, Les (1952) jako Violette
Pas de pitié pour les femmes / Pas de pitié pour les femmes (1951) jako Carole de Norbois
Ce siècle a cinquante ans / Ce siècle a cinquante ans (1949) jako ona sama