Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Maria Bonnevie
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Anna Maria Cecilia Bonnevie
Występuje jako: Maria Bonnevie

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1973-09-26
Wiek: 46 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Waga
Miejsce urodzenia: Västeras, Västmanlands län, Szwecja
Wzrost: 173

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Maria Bonnevie grała w filmach

Maria Bonnevie - filmografia aktorska

Maskeblomstfamilien / Maskeblomstfamilien (2010) jako Lillian Wang matka
Engelen / Engelen (2009) jako Lea
Wygnanie / Izgnanie (2007) jako Vera
Alt for Norge / Alt for Norge (2005) jako głos ona sama
Dzień i noc / Dag och natt (2004) jako Sarah
Hotet / Hotet (2004) jako Inger Brunell
Tre solar / Tre solar (2004) jako Emma
Rekonstrukcja / Reconstruction (2003) jako Simone/Aimee
Mamma, pappa, barn / Mamma, pappa, barn (2003) jako Rebecka
Odnaleźć przeznaczenie / I Am David (2003) jako Matka
Otoczeni niebem / Himmelfall (2002) jako Juni
Księga Diny / I Am Dina (2002) jako Dina
Ważki / Øyenstikker (2001) jako Maria
Syndare i sommarsol / Syndare i sommarsol (2001) jako Evelyn
Hr. Boe & Co.'s Anxiety / Hr. Boe & Co.'s Anxiety (2001) jako Xenia
Trzynasty wojownik / 13th Warrior, The (1999) jako Olga
Tsatsiki: mama i policjant / Tsatsiki, morsan och polisen (1999) jako Elin
Jerozolima / Jerusalem (1996) jako Gertrud
Hvite viking, Den / Hvite viking, Den (1991) jako Embla