Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bill Smitrovich
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: William Stanley Smitrovich
Występuje jako: Bill Smitrovich

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1947-05-16
Wiek: 72 lat
Urodzeni w maju
Znak zodiaku: Byk
Miejsce urodzenia: Bridgeport, Connecticut, USA
Wzrost: 183
Małżeństwa :
Shaw Purnell (Od 8 czerwca 1985) (2 dzieci)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bill Smitrovich grał w filmach

Bill Smitrovich - filmografia aktorska

Rum Diary, The / Rum Diary, The (2011) jako Zimburger
Iron Man / Iron Man (2008) jako Generał Gabriel
Siedem dusz / Seven Pounds (2008) jako George Ristuccia
Przebłysk geniuszu / Flash of Genius (2008) jako Sędzia Michael Franks
Upadłe niebo / Heavens Fall (2006) jako George Chamlee
Kontrakt na zabijanie / Contract, The (2006) jako Szef policji Ed Wainwright
Gra ich życia / Game of Their Lives, The (2005) jako Admiral Higgins
Pani Harris / Mrs. Harris (2005) jako Joel Arnou
Czas nieobecności / While I Was Gone (2004) jako Daniel Beckett
Trzynaście dni / Thirteen Days (2000) jako Generał Maxwell Taylor
Złote kolczyki / Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (2000) jako Inspektor Cramer
Ocalić Nowy Jork / Fail Safe (2000) jako Generał Stark
W kręgu ognia / Around the Fire (1999) jako Matt
Zwierciadło zbrodni / Mr. Murder (1998) jako porucznik Lowbock
Sport przyszłości / Futuresport (1998) jako Trener Douglas
Air Force One / Air Force One (1997) jako Generał Northwood
Mroczne miasto / Trigger Effect, The (1996) jako Steph
Fantom / Phantom, The (1996) jako Dave
Duchy Mississippi / Ghosts of Mississippi (1996) jako Jim Kitchens
Teksański rozwód / Texas Justice (1995) jako Mitch Conlon
Obsesja gliniarza / Bodily Harm (1995) jako Por. Darryl Stewart
Na żywo / Nick of Time (1995) jako Oficer Trust
Ucieczka w ciemność / Children of the Dark (1994) jako Milos Janecek
Zamiana rodziców / Gregory K (1993) jako George Russ
Potęga miłości / Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story (1993) jako Dan Schweitzer
Wariaci / Crazy People (1990) jako Bruce
Renegaci / Renegades (1989) jako Finch
Jej alibi / Her Alibi (1989) jako Farrell
Łowca / Manhunter (1986) jako Lloyd Bowman
Banda jednej ręki / Band of the Hand (1986) jako Chavez
Killing Affair, A / Killing Affair, A (1986) jako Pink Gresham
Srebrna Kula / Silver Bullet (1985) jako Andy Fairton
Nasza paczka / Beniker Gang, The (1985) jako Prowadzacy wózek z praniem
Kochankowie Marii / Maria's Lovers (1984) jako Barman
Plusk / Splash (1984) jako Ralph Bauer