Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Aleksandra Kisio
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Aleksandra Kisio

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1983-03-22
Wiek: 34 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Szczecin, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Aleksandra Kisio grała w filmach

Aleksandra Kisio - filmografia aktorska

Wojna żeńsko-męska / Wojna żeńsko-męska (2011) jako Ewa
Belcanto / Belcanto (2010) jako Pani Klara
Kołysanka / Kołysanka (2010) jako Tłumaczka
Milczenie jest złotem / Milczenie jest złotem (2010) jako Dorota
Złoty środek / Złoty środek (2009) jako Dziewczyna w klubie
Skorumpowani / Skorumpowani (2008) jako Masza
Testosteron / Testosteron (2007) jako Patrycja
Rzeźnia nr 1 / Rzeźnia nr 1 (2006) jako Anita
Dublerzy / Dublerzy (2006) jako Dziewczyna 'Galarety'
Wróżby kumaka / Wróżby kumaka (2005) jako Iwonka
Wróżby kumaka / Unkenrufe (2005) jako Iwonka
Szaleńcy / Szaleńcy (2004) jako Siostra recepcjonistki
Mało upalne lato / Mało upalne lato (2004) jako Panna Szatynka
Park tysiąca westchnień / Park tysiąca westchnień (2004) jako Wnuczka Dwóch Babek
Jak to się robi z dziewczynami / Jak to się robi z dziewczynami (2002) jako Laska
Edi / Edi (2002) jako Księżniczka
Kariera Nikosia Dyzmy / Kariera Nikosia Dyzmy (2002) jako Lusia żona ministra
Chłopaki nie płaczą / Chłopaki nie płaczą (2000) jako Dziewczyna w barze niewymieniony w czołówce