Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alba Rohrwacher
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alba Caterina Rohrwacher
Występuje jako: Alba Rohrwacher

Data urodzenia: 1979-02-27
Wiek: 41 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Florencja, Włochy

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alba Rohrwacher gra w filmach

Alba Rohrwacher - filmografia aktorska

Comandante e la cicogna, Il / Comandante e la cicogna, Il (2011)
Cosavogliodipiù / Cosavogliodipiù (2010) jako Anna
Diarchia / Diarchia (2010) jako Dziewczyna
Jestem miłością / Io sono l'amore (2009) jako Elisabetta Recchi
Due partite / Due partite (2009) jako Giulia
Uomo che verrà, L' / Uomo che verrà, L' (2009) jako Beniamina
Ojciec Giovanny / Papà di Giovanna, Il (2008) jako Giovanna Casali
Witaj, smutku / Riprendimi (2008) jako Lucia
Cichy chaos / Caos calmo (2008) jako Annalisa
Piano, solo / Piano, solo (2007) jako Marta
Mój brat jest jedynakiem / Mio fratello è figlio unico (2007) jako Violetta Benassi
Giorni e nuvole / Giorni e nuvole (2007) jako Alice
4-4-2 - Il gioco più bello del mondo / 4-4-2 - Il gioco più bello del mondo (2006) jako Laura część "La donna del Mister"
Kiss Me Lorena / Kiss Me Lorena (2005) jako Elizabeth 'Liz' Bithume