Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Brendan Cowell
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Brendan Cowell

Data urodzenia: 1976-08-16
Wiek: 42 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Sydney, Australia

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Brendan Cowell gra w filmach

Brendan Cowell - filmografia aktorska

I Love You Too / I Love You Too (2010) jako Jim
Ten Empty / Ten Empty (2007) jako Shane Hackett
Skateboard / Deck Dogz (2005) jako Kurt
Miasteczko Salem / 'Salem's Lot (2004) jako Dud Rogers
Floodhouse / Floodhouse (2003) jako Herringbone John
I Love U / I Love U (2002) jako Rust
Droga do wolności / To End All Wars (2001) jako Wallace Hamilton
City Loop / City Loop (2000) jako Robert
Maska małpy / Monkey's Mask, The (2000) jako Hayden
Największa szansa / Kick (1999) jako Macca

Brendan Cowell - jako scenarzysta

Ten Empty / Ten Empty (2007) jako Brendan Cowell
Chrono-logic / Chrono-logic (2002) jako Brendan Cowell
Wasted On the Young / Wasted On the Young (2002) jako Brendan Cowell
I Love U / I Love U (2002)
Doppelgangers, The / Doppelgangers, The (2002)
Running Down These Dreams / Running Down These Dreams (2002)