Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Cam Gigandet
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Cam Joslin Gigandet
Występuje jako: Cam Gigandet

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1982-08-16
Wiek: 36 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Tacoma, Washington, USA
Wzrost: 183

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Cam Gigandet grał w filmach

Cam Gigandet - filmografia aktorska

Pinkville / Pinkville (2013) jako Fred Widmer
Silver Cord / Silver Cord (2011) jako Charles Ormond
Roommate, The / Roommate, The (2011) jako Stephen Morterelli
Ksiądz 3D / Priest (2011) jako Hicks
Burleska / Burlesque (2010) jako Jack
Making Change / Making Change (2010) jako Biskup
Five Star Day / Five Star Day (2010) jako Jake Gibson
Eksperyment / Experiment, The (2010) jako Chase
Łatwa dziewczyna / Easy A (2010) jako Micah
Pandorum / Pandorum (2009) jako Gallo
Nienarodzony / Unborn, The (2009) jako Mark Hardigan
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu / Twilight Saga: New Moon, The (2009) jako James
Zmierzch / Twilight (2008) jako James
Po prostu walcz! / Never Back Down (2008) jako Ryan McCarthy
Who's Your Caddy? / Who's Your Caddy? (2007) jako Mick
Mistaken / Mistaken (2004) jako Joe

Newsy Cam Gigandet

Cam Gigandet i Jena Malone stracą wszystko