Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Tabu
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Tabassum Hashmi
Występuje jako: Tabu

Data urodzenia: 1970-11-04
Wiek: 46 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Hajdarabad, Indie

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Tabu gra w filmach

Tabu - filmografia aktorska

Życie Pi 3D / Life of Pi (2012) jako Matka Pi
Kunal Avadana / Kunal Avadana (2011) jako Tishyarakshita
Serce woła hurra / Dil Bole Hadippa (2009) jako Zaara Hayaat Khan
Bez cukru / Cheeni Kum (2007) jako Nina 'Tangdi Kabab' Verma
Sarhad Paar / Sarhad Paar (2006) jako Pammi
Imiennik / Namesake, The (2006) jako Ashima Ganguli
Fanaa / Fanaa (2006) jako Dr Malini Tyagi
Phir Hera Pheri / Phir Hera Pheri (2006) jako Anuradha S. Panikar
Andarivaadu / Andarivaadu (2005) jako Santhi
Bhaggmati - The Queen of Fortunes / Bhaggmati - The Queen of Fortunes (2005) jako Bhagmati
Silsiilay / Silsiilay (2005) jako Rehana
Meenaxi: Tale of 3 Cities / Meenaxi: Tale of 3 Cities (2004) jako Meenaxi / Maria
Khanjar: The Knife / Khanjar: The Knife (2003) jako Shilpa
Maqbool / Maqbool (2003) jako Nimmi
Jaal: The Trap / Jaal: The Trap (2003) jako Neha Pandit
Abar Aranye / Abar Aranye (2003) jako Amrita
Ukochana / Saathiya (2002) jako Savatri Rao gościnnie
Zindagi Khoobsoorat Hai / Zindagi Khoobsoorat Hai (2002) jako Shalu
Chandni Bar / Chandni Bar (2001) jako Mumtaz Ali Ansari / Mumtaz Sawant
Ghaat / Ghaat (2001) jako Kavita Choudhary
Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya / Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya (2001) jako Meena
Snegithiye / Snegithiye (2000) jako ACP Gayatri
Rozważne i romantyczne / Kandukondain Kandukondain (2000) jako Sowmya
Thakshak / Thakshak (1999) jako Suman Dev
Kohram: The Explosion / Kohram: The Explosion (1999) jako Inspektor Kiran Patekar
Hum Saath-Saath Hain: We Stand United / Hum Saath-Saath Hain: We Stand United (1999) jako Sadhana
Hu Tu Tu / Hu Tu Tu (1999) jako Panna
Biwi No. 1 / Biwi No. 1 (1999) jako Lovely
Hanuman - Małpi bożek / Hanuman (1998) jako Anja
Chachi 420 / Chachi 420 (1998) jako Janki Paswan
Border / Border (1997) jako Żona Kuldeepa
Virasat / Virasat (1997) jako Gehna
Iruvar / Iruvar (1997) jako Kochanka Selvama
Maachis / Maachis (1996) jako Veerandra 'Veeran'
Kala Pani / Kala Pani (1996) jako Parvathi
Jeet / Jeet (1996) jako Tulsibai
Tu Chor Main Sipahi / Tu Chor Main Sipahi (1996) jako Kajal
Haqeeqat / Haqeeqat (1995) jako Sudha
Prem / Prem (1995) jako Lachi / Sonia Jetley
Pehla Pehla Pyaar / Pehla Pehla Pyaar (1994) jako Sapna

Plotki Tabu

Hinduska aktorka matką Pi