Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Jürgen Heinrich
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Jürgen Heinrich

Data urodzenia: 1945-08-20
Wiek: 74 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Groß Godems, Niemcy

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Jürgen Heinrich gra w filmach

Jürgen Heinrich - filmografia aktorska

Drezno / Dresden (2006) jako Gauleiter Martin Mutschmann
Hinter dem Regenbogen / Hinter dem Regenbogen (1999) jako Ojciec Iris
Proces w Berlinie / Judgment in Berlin (1988) jako Uri Andreyev
Tropiciel / Scout, Der (1983) jako Hicks
Marta, Marta / Marta, Marta (1979) jako Ojciec Marty
Sabina Wulff / Sabine Wulff (1978) jako Atsche
Hostessa / Hostess (1976) jako Johannes
Na przykład Józef / Zum Beispiel Josef (1974) jako Josef Neumann
Gdzie jest Urban? / Kennen Sie Urban? (1971) jako Latowski

Jürgen Heinrich - jako producent

Tropiciel / Scout, Der (1983) jako producent

Jürgen Heinrich - jako twórca muzyki

Marta, Marta / Marta, Marta (1979)
Hostessa / Hostess (1976)

Jürgen Heinrich - jako twórca zdjęć

Marta, Marta / Marta, Marta (1979)