Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bey Logan
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: John Joyce
Występuje jako: Bey Logan

Data urodzenia: 1961-11-15
Wiek: 56 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Stamford, Anglia, Wielka Brytania
Małżeństwa :
Ponnie Leung (1996 - 2004, rozwód), 3 synów: Ryan, Calvin, Kyle

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bey Logan gra w filmach

Bey Logan - filmografia aktorska

Niania w akcji / Bo bui gai wak (2006) jako Lekarz na oddziale pomocy doraźnej
Komando smoka / Mang lung (2005) jako Oficer Kyle
Dubbed and Dangerous 3 / Dubbed and Dangerous 3 (2004) jako Stronnik Logan
Ho ching / Ho ching (2003) jako Bill Nixon
Infernal Affairs: Piekielna gra 2 / Mou gaan dou II (2003) jako Inspektor Calvin
Chow moot kwong hyn / Chow moot kwong hyn (1999) jako Inspektor Ryan
Circus Kids / Ma xi xiao zi (1994) jako Melchior Owen

Bey Logan - jako scenarzysta

Nieobliczalny / Shadow Man (2006)
Kung Fu Master / Kung Fu Master (2005) jako Bey Logan
Medalion / Medallion, The (2003)
Błąd w obliczeniach / Tejing xinrenlei 2 (2000)
Bruce Lee: Droga wojownika / Bruce Lee: A Warrior's Journey (2000) jako Bey Logan
Jackie Chan: Moi kaskaderzy / Jackie Chan: My Stunts (1999)
Saat saat yan, tiu tiu mo / Saat saat yan, tiu tiu mo (1998)

Bey Logan - jako producent

Beach Spike / Beach Spike (2011) jako producent
Blood Bond, The / Blood Bond, The (2010) jako producent

Zdjęcia gwiazd

Logan Lerman
Zobacz więcej...