Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bill Fraser
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bill Fraser

Data urodzenia: 1908-06-05
Wiek: 112 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Perth, Szkocja, Wielka Brytania
Małżeństwa :
Pamela Cundell (od 1981 do jego śmierci)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bill Fraser gra w filmach

Bill Fraser - filmografia aktorska

Mała Dorrit / Little Dorrit (1988) jako Pan Casby
Piraci / Pirates (1986) jako Gubernator
Christmas Present / Christmas Present (1985) jako Bankier
Madness, The / Madness, The (1976) jako Prieto
Amorous Milkman, The / Amorous Milkman, The (1974) jako Gerald
Love Thy Neighbour / Love Thy Neighbour (1973) jako Pan Granger
Up the Front / Up the Front (1972) jako Groping
That's Your Funeral / That's Your Funeral (1972) jako Basil Bulstrode
Up Pompeii / Up Pompeii (1971) jako Prosperus Maximus
Up the Chastity Belt / Up the Chastity Belt (1971) jako Sir Braggart de Bombast
All the Way Up / All the Way Up (1970) jako Arnold Makepiece
Najlepszy dom w Londynie / Best House in London, The (1969) jako Inspektor MacPherson
Kapitan Nemo i podwodne miasto / Captain Nemo and the Underwater City (1969) jako Barnaby
Diamenty na śniadanie / Diamonds for Breakfast (1968) jako Księgarz
Joey Boy / Joey Boy (1965) jako Chorąży Dobbs
I've Gotta Horse / I've Gotta Horse (1965) jako Pan Bartholemew
Amerykanizacja Emily / Americanization of Emily, The (1964) jako Dowódca portu
Fast Lady, The / Fast Lady, The (1962) jako Golfiarz
Man Who Liked Funerals, The / Man Who Liked Funerals, The (1959) jako Jeremy Bentham
Doomsday for Dyson / Doomsday for Dyson (1958) jako Urzędnik państwowy
Alias John Preston / Alias John Preston (1955) jako Joe Newton
Tons of Money / Tons of Money (1954) jako Henery
Duel in the Jungle / Duel in the Jungle (1954) jako Smith hotelowy recepcjonista
Orders Are Orders / Orders Are Orders (1954) jako Szeregowiec Slee
Raj kapitana / Captain's Paradise, The (1953) jako Absalom taksówkarz