Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Billy Boyle
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Billy Boyle

Data urodzenia: 1945-02-24
Wiek: 75 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Dublin, Irlandia

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Billy Boyle gra w filmach

Billy Boyle - filmografia aktorska

Shergar / Shergar (1999) jako Carrigan
Kula w łeb / Dead Bang (1989) jako Ksiądz
Dzikie gęsi II / Wild Geese II (1985) jako Devenish
Purpura i czerń / Scarlet and the Black, The (1983) jako Paddy
Side by Side / Side by Side (1975) jako Gary
Barry Lyndon / Barry Lyndon (1975) jako Seamus Feeny
Groupie Girl / Groupie Girl (1970) jako Wes
Basil Brush Show, The / Basil Brush Show, The (1968) jako Pan Billy 1979-1980