Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Belinda Bauer
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Belinda Jane Bauer
Występuje jako: Belinda Bauer

Data urodzenia: 1950-06-13
Wiek: 69 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Australia

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Belinda Bauer gra w filmach

Belinda Bauer - filmografia aktorska

Necronomicon / Necronomicon (1994) jako Nancy Gallmore
Sprawa dla mordercy / Case for Murder, A (1993) jako Joanna Gains
Słudzy ciemności / Servants of Twilight, The (1991) jako Christine Scavello
RoboCop 2 / RoboCop 2 (1990) jako Dr. Juliette Faxx
Ultrakrótkie / UHF (1989) jako Zapaśniczka w błocie
Akt piractwa / Act of Piracy (1988) jako Sandy Andrews
Różaniec morderstw / Rosary Murders, The (1987) jako Pat Lennon
Sięgnąć gwiazd / Starcrossed (1985) jako Mary Obca
Samson i Dalila / Samson and Delilah (I) (1984) jako Delilah
Powietrzny wilk / Airwolf (1984) jako Gabrielle Ademaur
Grzechy Doriana Graya / Sins of Dorian Gray, The (1983) jako Dorian Gray
Flashdance / Flashdance (1983) jako Katie Hurley
Timerider: Przygoda Lyle'a Swanna / Timerider: The Adventure of Lyle Swann (1982) jako Claire Cygne
American Success Company, The / American Success Company, The (1980) jako Sarah

Belinda Bauer - jako scenarzysta

Odzyskać spokój / Happy Now (2001)