Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Barbara Drapińska
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Barbara Drapińska

Data urodzenia: 1921-11-08
Wiek: 98 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Barbara Drapińska gra w filmach

Barbara Drapińska - filmografia aktorska

Sam na sam / Sam na sam (1977) jako Garderobiana Jadzia
Trędowata / Trędowata (1976) jako Rudecka matka Stefci
Opętanie / Opętanie (1972) jako Pielęgniarka Danuta
Album polski / Album polski (1970) jako Radziecka sanitariuszka
Bicz Boży / Bicz Boży (1966) jako pani Zosia matka Felka i Pawła
Mój stary / Mój stary (1962) jako Sąsiadka Grzelów
Milcząca barykada / Němá barikáda (1948) jako Halina
Ostatni etap / Ostatni etap (1947) jako Marta
Zakazane piosenki / Zakazane piosenki (1946) jako Dziewczyna niewymieniony w czołówce