Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ann Way
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ann Way

Data urodzenia: 1915-11-14
Wiek: 103 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ann Way gra w filmach

Ann Way - filmografia aktorska

Anchoress / Anchoress (1993) jako Alice
Była sobie zbrodnia / Once Upon a Crime... (1992) jako Gosposia
Killing Dad / Killing Dad (1989) jako Margot
Brzask / Dawning, The (1988) jako George Brabazon
Miłość wilkołaka / Haunted Honeymoon (1986) jako Rachel
Jak w zegarku / Clockwise (1986) jako Pani Way
Brazil / Brazil (1985) jako Staruszka z psem
Garderobiany / Dresser, The (1983) jako Panna White
Mały lord Fauntleroy / Little Lord Fauntleroy (1980) jako Panna Smith
Sailor's Return, The / Sailor's Return, The (1978) jako Pani Clall
Bezkresna noc / Endless Night (1971) jako Pani Philpott
Cała naprzód: Amory? Do dzieła! / Carry On Loving (1970) jako Ciotka Victoria Grubb
Pełnia życia panny Brodie / Prime of Miss Jean Brodie, The (1969) jako Panna Gaunt