Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Attila Árpa
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Attila Árpa

Data urodzenia: 1971-11-17
Wiek: 47 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Monachium, RFN (obecnie Niemcy)
Małżeństwa :
Szabina Tomá

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Attila Árpa gra w filmach

Attila Árpa - filmografia aktorska

Weapon / Weapon (2011) jako Telly
Czukor Show / Czukor Show (2010) jako Dunkel
Przyjaciel Hitlera / Max (2002) jako Wilhelm
Hyppolit / Hyppolit (1999) jako István Benedek
Czerwona linia / Deathline (1997) jako Yamoto
Nosferatu wampir / Nosferatu: Phantom der Nacht (1979) jako Chłopak grający na skrzypcach niewymieniony w czołówce

Attila Árpa - jako reżyser

Argo / Argo (2004)

Attila Árpa - jako scenarzysta

Argo / Argo (2004)

Attila Árpa - jako twórca muzyki

Argo / Argo (2004)