Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ana Wagener
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Ana Álvarez Wagener
Występuje jako: Ana Wagener

Miejsce urodzenia: Las Palmas de Gran Canaria, Hiszpania

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ana Wagener gra w filmach

Ana Wagener - filmografia aktorska

Perfecto desconocido, El / Perfecto desconocido, El (2011) jako Isabel
Biutiful / Biutiful (2010) jako Bea
Secuestrados / Secuestrados (2010) jako Marta
Spacerniak / Patio de mi cárcel, El (2008) jako Dolores
8 randek / 8 citas (2008) jako Maite
GranatowyPrawieCzarny / Azuloscurocasinegro (2006) jako Ana
Za dużo naraz / ¿Por qué se frotan las patitas? (2006) jako Rosario
7 dziewic / 7 vírgenes (2005) jako Matka Richiego
Życie w kolorze / Vida y color (2005) jako Sole
Godziny światła / Horas de luz (2004) jako Chus
Exprés / Exprés (2003) jako Madre
Suerte dormida, La / Suerte dormida, La (2003) jako Begoña
Głosy w mroku / Voces de la noche, Las (2003) jako Bárbara
Torremolinos 73 / Torremolinos 73 (2003) jako Sprzedawczyni
Sin hogar / Sin hogar (2003) jako Consuelo
Kulka / Bola, El (2000) jako Laura