Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anne Louise Hassing
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Anne Louise Hassing

Data urodzenia: 1967-09-17
Wiek: 52 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Horsens, Dania
Małżeństwa :
Peter Hellemann

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anne Louise Hassing gra w filmach

Anne Louise Hassing - filmografia aktorska

Rodzina / Familie, En (2010) jako Sanne
Beast / Beast (2009) jako Matka
Klinkevals / Klinkevals (1999) jako Madam Birk
Idioci / Idioterne (1998) jako Susanne
Jacobs liste / Jacobs liste (1997) jako Dziewczyna w kawiarnii
Kærlighedens smerte / Kærlighedens smerte (1992) jako Kirsten