Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alexander Skarsg?rd
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alexander Johan Hjalmar Skarsg?rd
Występuje jako: Alexander Skarsg?rd

Data urodzenia: 1976-08-25
Wiek: 43 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Sztokholm, Szwecja

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alexander Skarsg?rd gra w filmach

Alexander Skarsg?rd - filmografia aktorska

Melancholia / Melancholia (2011) jako Michael
13 / 13 (2010) jako Jack
Kometa nad Doliną Muminków / Muumi ja punainen pyrstötähti (2010) jako Muminek głos
Zdobycie bieguna / Beyond the Pole (2009) jako Terje
Metropia / Metropia (2009) jako Stefan głos
Järnets änglar / Järnets änglar (2007) jako Stefan
Never Be Mine / Never Be Mine (2006) jako Christopher
Zabij swoich ukochanych / Kill Your Darlings (2006) jako Geert
Wyjście / Exit (2006) jako Fabian von Klerking
O Sarze / Om Sara (2005) jako Kalle Öberg
Som man bäddar... / Som man bäddar... (2005) jako Nisse
Ostatni zrzut / Last Drop, The (2005) jako Porucznik Voller
Hjärtslag / Hjärtslag (2004) jako Pilot
Podryw na psa / Hundtricket - The movie (2002) jako Micke
Zoolander / Zoolander (2001) jako Meekus
Drakarna över Helsingfors / Drakarna över Helsingfors (2001) jako Robin ?ström
Vingar av glas / Vingar av glas (2000) jako Johan
Nurek / Dykaren (2000) jako Ingmar
Järngänget / Järngänget (2000) jako Anders
Hundtricket / Hundtricket (2000) jako Micke
Hunden som log / Hunden som log (1989) jako Jojjo
Åke i jego świat / Åke och hans värld (1984) jako Kalle Nubb

Alexander Skarsg?rd - jako reżyser

Att döda ett barn / Att döda ett barn (2003) jako Alexander Skarsg?rd

Alexander Skarsg?rd - jako scenarzysta

Att döda ett barn / Att döda ett barn (2003) jako Alexander Skarsg?rd