Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Jan Svěrák
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Jan Svěrák

Data urodzenia: 1965-02-06
Wiek: 55 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Žatec, Czechosłowacja (obecnie Czechy)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Jan Svěrák gra w filmach

Jan Svěrák - filmografia aktorska

Kuki powraca / Kuky se vrací (2010) jako materiały do scenariusza historia
Tatuś / Tatínek (2004) jako materiały do scenariusza historia
Ciemnoniebieski świat / Tmavomodrý svět (2001) jako Pilot niewymieniony w czołówce
Zbuntowani / Rebelové (2001) jako Celnik
Akumulator 1 / Akumulátor 1 (1993) jako Pitrýsek
Walka kolorów / Válka barev (1993) jako Dyrektor
Nejistá sezóna / Nejistá sezóna (1987) jako Teatroman
Piorun kulisty / Kulový blesk (1978) jako Dziecko przy popielnicy niewymieniony w czołówce

Jan Svěrák - jako reżyser

Kuki powraca / Kuky se vrací (2010)
Butelki zwrotne / Vratné lahve (2007)
Tatuś / Tatínek (2004)
Ciemnoniebieski świat / Tmavomodrý svět (2001)
Kola / Kolja (1996)
Jazda / Jízda (1994)
Akumulator 1 / Akumulátor 1 (1993)
Szkoła podstawowa / Obecná škola (1991)
Vesmírná Odysea II / Vesmírná Odysea II (1986) jako Jan Svěrák
Však su vinař / Však su vinař (1985) jako Jan Svěrák
Sbohem, nádražíčko / Sbohem, nádražíčko (1984) jako Jan Svěrák

Jan Svěrák - jako scenarzysta

Kuki powraca / Kuky se vrací (2010)
Tatuś / Tatínek (2004) jako Jan Svěrák
Jazda / Jízda (1994)
Akumulator 1 / Akumulátor 1 (1993) jako Jan Svěrák
Vesmírná Odysea II / Vesmírná Odysea II (1986) jako Jan Svěrák
Však su vinař / Však su vinař (1985) jako Jan Svěrák
Sbohem, nádražíčko / Sbohem, nádražíčko (1984) jako Jan Svěrák

Jan Svěrák - jako producent

Kuki powraca / Kuky se vrací (2010) jako producent
Sekrety / Tajnosti (2007) jako producent