Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Dennis Farina
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Dennis Farina

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1944-02-29
Wiek: 76 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Wzrost: 187
Małżeństwa :
Patricia (1970 - 1980) (rozwiedziony, 3 dzieci)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Dennis Farina grał w filmach

Dennis Farina - filmografia aktorska

Knucklehead / Knucklehead (2010) jako Hrabia
Wino na medal / Bottle Shock (2008) jako Maurice
Co się zdarzyło w Las Vegas / What Happens in Vegas (2008) jako Banger
Co się zdarzyło w Las Vegas / What Happens in Vegas... (2008) jako Banger
Fioletowe fiołki / Purple Violets (2007) jako Gilmore
Bag Boy / Bag Boy (2007) jako Marty Engstrom
Grand, The / Grand, The (2007) jako L.B.J. Deuce Fairbanks
Mokra robota / You Kill Me (2007) jako Edward O'Leary
Paparazzi / Paparazzi (2004) jako Detektyw Burton
Teściowie / In-Laws, The (2003) jako Victor Pellet
Kasa albo życie / Stealing Harvard (2002) jako Pan Warner
Wielkie kłopoty / Big Trouble (2002) jako Henry Algott
Uwikłany / Reindeer Games (2000) jako Jack Bangs
Instynktowna decyzja / Preston Tylk (2000) jako Dick Muller
Przekręt / Snatch. (2000) jako Avi
Ekipa wyrzutków / Mod Squad, The (1999) jako Captain Adam Greer
Co z oczu, to z serca / Out of Sight (1998) jako Marshall Sisco
Szeregowiec Ryan / Saving Private Ryan (1998) jako Podpułkownik Anderson
Ta podstępna miłość / That Old Feeling (1997) jako Dan De Mora
Eddie / Eddie (1996) jako Coach Bailey
Przypadek Annie Carver / Out of Annie's Past (1995) jako Charlie
Dorwać małego / Get Shorty (1995) jako Ray "Bones" Barboni
Niezwykła odwaga / One Woman's Courage (1994) jako Craig McKenna
Zniknięcie Nory / Disappearance of Nora, The (1993) jako Denton
Nowa Zasadzka / Another Stakeout (1993) jako Brian O'Hara
Krwawy Romeo / Romeo Is Bleeding (1993) jako Nick Gazzara niewymieniony w czołówce
Pole rażenia / Striking Distance (1993) jako Nick Detillo
Wojny narkotykowe / Drug Wars: The Cocaine Cartel (1992) jako Mike Cerone
Street Crimes / Street Crimes (1992) jako Brian
Czcigodni mordercy / Men of Respect (1990) jako Bankie Como
Zdążyć przed północą / Midnight Run (1988) jako Jimmy Serrano
Łowca / Manhunter (1986) jako Jack Crawford
Kod milczenia / Code of Silence (1985) jako Dorato
Złodziej / Thief (1981) jako Carl

Zdjęcia gwiazd

Dennis Farina
Zobacz więcej...
Newsy Dennis Farina

Dennis Farina naciągaczem z Chicago