Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

?ke Ohberg
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: ?ke Ohberg

Data urodzenia: 1905-07-20
Wiek: 113 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Väster?s, Szwecja
Małżeństwa :
Birgit Chenon (1930 - 1936)
Peggy Lindberg (od 1937 do jego śmierci), 2 dzieci: Ingert, Anders

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim ?ke Ohberg gra w filmach

?ke Ohberg - filmografia aktorska

Sampo Lappelill / Sampo Lappelill (1949) jako narrator niewymieniony w czołówce
Vi flyger på Rio / Vi flyger på Rio (1949) jako Curt Åhs
Dynamit / Dynamit (1947) jako Sixten Krogh nauczyciel gimnazjalny
Jag älskar dig, argbigga / Jag älskar dig, argbigga (1946) jako Gunnar Bremer
Flickor i hamn / Flickor i hamn (1945) jako Henrik
Narkos / Narkos (1944) jako Jan Almer
Ung dam med tur / Ung dam med tur (1941) jako Fredrik Hall
Romans / Romans (1940) jako Sten
Z narażeniem życia / Med livet som insats (1940) jako John
Stora famnen / Stora famnen (1940) jako Ivar Bergström
Frestelse / Frestelse (1940) jako Rolf Arming
Hanna i societén / Hanna i societén (1940) jako Prawnik
Rosor varje kväll / Rosor varje kväll (1939) jako Friberg
Midnattssolens son / Midnattssolens son (1939) jako narrator
Landstormens lilla lotta / Landstormens lilla lotta (1939) jako Emil Svensson
Äktenskapsleken / Äktenskapsleken (1935) jako Per-Olof Berg
Två man om en änka / Två man om en änka (1933) jako Harry Garpman
Farliga leken, Den / Farliga leken, Den (1933) jako Bruce
Luftens vagabond / Luftens vagabond (1933) jako Gunnar Onell

?ke Ohberg - jako reżyser

Ute blåser sommarvind / Ute blåser sommarvind (1955)
Göingehövdingen / Göingehövdingen (1953) jako ?ke Ohberg
Min vän Oscar / Min vän Oscar (1951)
Ung och kär / Ung och kär (1950)
Vi flyger på Rio / Vi flyger på Rio (1949)
Dit vindarna bär / Dit vindarna bär (1948)
Dynamit / Dynamit (1947)
Folket i Simlångsdalen / Folket i Simlångsdalen (1947)
Brita i grosshandlarhuset / Brita i grosshandlarhuset (1946)
Jag älskar dig, argbigga / Jag älskar dig, argbigga (1946)
Flickor i hamn / Flickor i hamn (1945)
Stopp! Tänk pa nagot annat / Stopp! Tänk pa nagot annat (1944)
Snöstormen / Snöstormen (1944) jako ?ke Ohberg
Man glömmer ingenting / Man glömmer ingenting (1942)
Snapphanar / Snapphanar (1941)
Romans / Romans (1940)

?ke Ohberg - jako scenarzysta

Ung och kär / Ung och kär (1950)
Vi flyger på Rio / Vi flyger på Rio (1949)
Snapphanar / Snapphanar (1941)
Min svärmor - dansösen / Min svärmor - dansösen (1936) jako ?ke Ohberg

?ke Ohberg - jako producent

Ute blåser sommarvind / Ute blåser sommarvind (1955) jako producent
Dynamit / Dynamit (1947) jako producent
Folket i Simlångsdalen / Folket i Simlångsdalen (1947) jako producent

?ke Ohberg - jako twórca muzyki

Ute blåser sommarvind / Ute blåser sommarvind (1955)