Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Andrzej Konic
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Andrzej Konic

Data urodzenia: 1926-07-24
Wiek: 92 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Andrzej Konic gra w filmach

Andrzej Konic - filmografia aktorska

Wielka wsypa / Wielka wsypa (1992) jako "Profesor" sprzedawca krugerów
Szwadron / Szwadron (1992) jako Generał
V. I. P. / V. I. P. (1991) jako Senator znajomy Jerzego
Krzyżacy / Krzyżacy (1960) jako Skirwoiłło

Andrzej Konic - jako reżyser

Na wolność / Na wolność (1985)
W te dni przedwiosenne / W te dni przedwiosenne (1975)
Motodrama / Motodrama (1971)
Przygoda Stasia / Przygoda Stasia (1970)

Andrzej Konic - jako scenarzysta

Przygoda Stasia / Przygoda Stasia (1970)