Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Beth Toussaint
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Elizabeth Toussaint
Występuje jako: Beth Toussaint

Data urodzenia: 1962-09-25
Wiek: 55 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Waga
Miejsce urodzenia: USA
Małżeństwa :
Jack Coleman (od 21.06.1996), córka Tess (ur. 1999)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Beth Toussaint gra w filmach

Beth Toussaint - filmografia aktorska

Red Eye / Red-Eye (2005) jako Mrs. Keefe jako Beth Toussaint Coleman
Krzyk 3 / Scream 3 (2000) jako Kobieta głos w telefonie
Pęd ku zagładzie / Hijack (1999) jako Valerie Miller
Forteca 2 / Fortress 2 (1999) jako Karen Brennick
Project Shadowchaser II / Project Shadowchaser II (1994) jako Laurie Webber
Kodeks oficerski / Breach of Conduct (1994) jako Paula Waite
Wyspa grozy / Danger Island (1992) jako Karen
Gorączka śmierci / Dead Heat (1988) jako Laborantka
Berserker / Berserker (1987) jako Shelly