Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anna Deavere Smith
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Anna Deavere Smith

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1950-09-18
Wiek: 69 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Baltimore, Maryland, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anna Deavere Smith grała w filmach

Anna Deavere Smith - filmografia aktorska

Rachel wychodzi za mąż / Rachel Getting Married (2008) jako Carol
Kłamstwo / Cry_Wolf (2006) jako Dyrektor Tinsley
Rent / Rent (2005) jako Pani Jefferson
Kandydat / Manchurian Candidate, The (2004) jako Ekspert polityczny
Piętno / Human Stain, The (2003) jako Pani Silk
Prezydent - Miłość w Białym Domu / American President, The (1995) jako Robin McCall
Dave / Dave (1993) jako Pani Travis
Filadelfia / Philadelphia (1993) jako Anthea Burton
Kłopot / Soup for One (1982) jako Deborah

Zdjęcia gwiazd

Anna Deavere Smith
Zobacz więcej...