Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anna Polony
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Anna Polony

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1939-01-21
Wiek: 79 lat
Urodzeni w styczniu
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anna Polony grała w filmach

Anna Polony - filmografia aktorska

Iron Cross / Iron Cross (2009) jako Pani Ganz
Rewers / Rewers (2009) jako Babcia Sabiny
Rogate ranczo / Home on the Range (2004) jako Pani Calloway
Powiedz coś / Powiedz coś (2004) jako Matka
Kłopoty z "Dziadami" / Kłopoty z "Dziadami" (1998) jako ona sama
Historie miłosne / Historie miłosne (1997) jako Matka księdza głos
Dwa księżyce / Dwa księżyce (1993) jako Krawcowa Walentyna Krajewska
Dziennik dla mojego ojca i matki / Napló apámnak, anyámnak (1990) jako Magda Egri
Dziennik dla moich ukochanych / Napló szerelmeimnek (1987) jako Magda Egri
Dziennik dla moich dzieci / Naplo Gyermekeimnek (1982) jako Magda
Kontrybucja / Kontrybucja (1966) jako Wronka

Newsy Anna Polony

"Rewers" triumfatorem Złotych Orłów