Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Balan K. Nair
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Balan K. Nair

Data urodzenia: 1933-04-04
Wiek: 87 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Chemmencherry, Ondie
Małżeństwa :
Sharadha syn Meghanathan syn Meghanathan

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Balan K. Nair gra w filmach

Balan K. Nair - filmografia aktorska

Amaram / Amaram (1991) jako Pillaichan
Midhya / Midhya (1990) jako Narayanan
Indrajaalam / Indrajaalam (1990) jako Ayyappan Nair
Abkari / Abkari (1988) jako Chathunny
Nineteen Twenty One / Nineteen Twenty One (1988) jako Beeran
Ithrayum Kalam / Ithrayum Kalam (1987) jako Kunju Ahammed Kutty Hajiyar
Iniyenkilum / Iniyenkilum (1983) jako M. K. Nambyar
Attimari / Attimari (1981) jako Prasad
Angaadi / Angaadi (1980) jako Beeran