Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Lech Dyblik
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Lech Dyblik

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1956-08-30
Wiek: 57 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Złocieniec, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Lech Dyblik grał w filmach

Lech Dyblik - filmografia aktorska

80 milionów / 80 milionów (2011) jako Wiesiek
Syberiada polska / Syberiada polska (2011) jako Połamaniec
Belcanto / Belcanto (2010) jako Milicjant
Fenomen / Fenomen (2009) jako Bezdomny
Wichry Kołymy / Within the Whirlwind (2009) jako Jegor
Handlarz cudów / Handlarz cudów (2009) jako Pacjent
Dom zły / Dom zły (2009) jako Zajdel
Mała Moskwa / Mała Moskwa (2008) jako Pijak
Sztuczki / Sztuczki (2007)
Wszystko / Wszystko (2007) jako Pokojowiec Sobala
Wszystko będzie dobrze / Wszystko będzie dobrze (2007) jako Wiesiu
Wszyscy jesteśmy Chrystusami / Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006) jako Pracownik szpitalnego prosektorium
Na wschód / Comme des voleurs (2006) jako Henryk Baier
Wszyscy jesteśmy Chrystusami / Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006) jako Pracownik szpitalnego prosektorium
Letnia miłość / Summer love (2006) jako Zezowaty
Dublerzy / Dublerzy (2006) jako Wędkarz
Olek / Olek (2005) jako Munio
Pręgi / Pręgi (2004) jako Grabarz I
Teraz ja / Teraz ja (2004)
Wesele / Wesele (2004) jako Wujek Edek
Cudzoziemiec / Foreigner, The (2003) jako Brian
Show / Show (2003) jako Euzebiusz uczestnik programu
Zerwany / Zerwany (2003) jako Palacz w domu dziecka
Superprodukcja / Superprodukcja (2002) jako Krytyk w okularach
Zemsta / Zemsta (2002) jako Śmigalski
Julia wraca do domu / Julie Walking Home (2002) jako Szalony
To tu, to tam / To tu, to tam (2002) jako Pan Paweł
Wtorek / Wtorek (2001) jako Byzio
Kameleon / Kameleon (2001) jako Kierujący traktorem
Przedwiośnie / Przedwiośnie (2001) jako Recepcjonista w Hotelu Europejskim
Wiedźmin / Wiedźmin (2001) jako Kozłolud
Pieniądze to nie wszystko / Pieniądze to nie wszystko (2001) jako Syn rencistki
Gwałt / Gwałt (2001) jako Drwal #1
Bajland / Bajland (2000) jako Człowiek z zegarem
4 w 1 / 4 w 1 (1999) jako Lutek
Prawo ojca / Prawo ojca (1999) jako Pijany chłop
Amok / Amok (1998) jako "Suchy" człowiek "Bryły"
Kiler / Kiler (1997) jako "Wstrętny" współwięzień Kilera
Kratka / Kratka (1996) jako Sprzedawca żetonów
Cwał / Cwał (1995) jako Sąsiad ciotki Idalii
Pułkownik Kwiatkowski / Pułkownik Kwiatkowski (1995) jako Kapitan Stefańczykkomendant wiejskiego UB
Cyrkowa Pułapka / Cyrkowa Pułapka (1995) jako Stefan
Wiatr ze wschodu / Vent d'est (1992) jako Aleksandr Wiktorowicz Krasow żołnierz Smyslowskiego
Listopad / Listopad (1992) jako Mężczyzna
Kroll / Kroll (1991) jako Kolega Wiadernego
Tanie pieniądze / Tanie pieniądze (1986) jako Majster
Noc poślubna w biały dzień / Noc poślubna w biały dzień (1982) jako Olak

Lech Dyblik - jako reżyser


Lech Dyblik - jako scenarzysta


Lech Dyblik - jako producent


Lech Dyblik - jako scenograf


Lech Dyblik - jako twórca muzyki


Lech Dyblik - jako twórca zdjęć


Nagrody Lech Dyblik


Zarobki Lech Dyblik


Plotki Lech Dyblik


Newsy Lech Dyblik


Wywiady Lech Dyblik


Cytaty Lech Dyblik


Ciekawostki Lech Dyblik