Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

A?ssa Ma?ga
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: A?ssa Ma?ga

Data urodzenia: 1975-05-25
Wiek: 45 lat
Urodzeni w maju
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Dakar, Senegal

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim A?ssa Ma?ga gra w filmach

A?ssa Ma?ga - filmografia aktorska

Avocat, L' / Avocat, L' (2010) jako Eve
Ensemble c'est trop / Ensemble c'est trop (2010) jako Clémentine
Wydział 13 / Diamant 13 (2009) jako Farida
Bianco e nero / Bianco e nero (2008) jako Nadine
Wiek męski - teraz albo nigdy / Âge d'homme... maintenant ou jamais!, L' (2007) jako Tina
Bamako / Bamako (2006) jako Melé
Nie martw się o mnie / Je vais bien, ne t'en fais pas (2006) jako Léa
Remont kapitalny / Travaux, on sait quand ça commence... (2005) jako Narzeczona Condé'a
Smak życia 2 / Poupées russes, Les (2005) jako Kaissa
Ukryte / Caché (2005) jako Chantal
Zakochany Paryż / Paris, je t'aime (2005) jako Sophie segment "19th arrondissement"
Libre armada / Libre armada (2004)
Baigneuses, Les / Baigneuses, Les (2003) jako Siostra Rity
Moje niezwykłe dzieci / Mes enfants ne sont pas comme les autres (2003) jako Myriam
Georges chez les tops / Georges chez les tops (2002) jako Gisela
Podróż do Ouagi / Voyage à Ouaga (2001) jako Loutaya
Prof, Le / Prof, Le (2000) jako Julie
Marie-Line / Marie-Line (2000) jako Malika
Kod nieznany / Code inconnu: Récit incomplet de divers voyages (2000) jako Czarna dziewczyna z blond włosami
Lise et André / Lise et André (2000) jako Esther
Jonasz i Lila do jutra / Jonas et Lila, à demain (1999) jako Lila
Maison de famille / Maison de famille (1999) jako Sylvie
Un mois de réflexion / Un mois de réflexion (1998) jako Sylvie
Revanche de Lucy, La / Revanche de Lucy, La (1998) jako Lucy
Klątwa / Saraka bô (1997) jako Danièle