Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alix Koromzay
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alexandra Elizabeth Koromzay
Występuje jako: Alix Koromzay

Data urodzenia: 1971-04-22
Wiek: 48 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Byk
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alix Koromzay gra w filmach

Alix Koromzay - filmografia aktorska

Tre / Tre (2006) jako Nina
7 Songs / 7 Songs (2003) jako Pani Mann
Krwawa profesja / Blood Work (2002) jako Mrs. Cordell
Mutant 2 / Mimic 2 (2001) jako Remi
Dear Emily / Dear Emily (2001) jako Lisa
Net Worth / Net Worth (2000) jako Liddy Adams
Dzieci kukurydzy 6: Powrót Isaaca / Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) jako Cora
Nawiedzony / Haunting, The (1999) jako Mary Lambetta
Zwierciadło zbrodni / Mr. Murder (1998) jako Cheryl
Lucinda's Spell / Lucinda's Spell (1998) jako Natalie
Mutant / Mimic (1997) jako Remy
Nocna straż / Nightwatch (1997) jako Joyce
Ktoś na ciebie czeka / Somebody is Waiting (1996) jako Angie
Śmierć cheerleaderki / Friend to Die For, A (1994) jako Alicja
Mad at the Moon / Mad at the Moon (1992) jako Dziewczyna w saloonie
Smile In The Dark, A / Smile In The Dark, A (1991) jako Dziewczyna
Gliniarz w przedszkolu / Kindergarten Cop (1990) jako Cindy