Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Becky Ann Baker
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Becky Ann Baker

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1953-02-17
Wiek: 64 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Fort Knox, Kentucky, USA
Małżeństwa :
!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Becky Ann Baker grała w filmach

Becky Ann Baker - filmografia aktorska

Zabić prezydenta / Death of a President (2006) jako Eleanor Drake
Nocny słuchacz / Night Listener, The (2006) jako Kelnerka
Gretchen / Gretchen (2006) jako Lori
Wojna światów / War of the Worlds (2005) jako Wolontariuszka
Zostań / Stay (2005) jako Sanitariusz
Dwa tygodnie na miłość / Two Weeks Notice (2002) jako Kobieta RV
Prosty plan / Simple Plan, A (1998) jako Nancy
Przodem do tyłu / In & Out (1997) jako Darlene
Faceci w czerni / Men in Black (1997) jako Pani Redgick
Sztorm / White Squall (1996) jako Pani Boyde
Sabrina / Sabrina (1995) jako Linda
Olej Lorenza / Lorenzo's Oil (1992) jako Sekretarka Pellermana
Dramat letniej nocy / That Night (1992) jako Pani Bell
Upokorzenie / She Said No (1990) jako Gail
Błękitna stal / Blue Steel (1989) jako Pielęgniarka #1
Pełnia księżyca w Blue Water / Full Moon in Blue Water (1988) jako Dorothy
Agent on Ice / Agent on Ice (1985) jako Pani Donnelli
Protector, The / Protector, The (1985) jako Samantha Alexander