Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anne Hathaway
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Anne Jacqueline Hathaway
Występuje jako: Anne Hathaway

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1982-11-12
Wiek: 36 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Brooklyn, Nowy Jork, USA
Wzrost: 173

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anne Hathaway grała w filmach

Anne Hathaway - filmografia aktorska

One Day / One Day (2011) jako Emma Morley
Rio / Rio (2011) jako Jewel ang. głos głos
Miłość i inne używki / Love and Other Drugs (2010) jako Maggie Murdock
Alicja w Krainie Czarów / Alice in Wonderland (2010) jako Biała Królowa
10 Mountains 10 Years / 10 Mountains 10 Years (2010) jako narrator
Walentynki / Valentine's Day (2010) jako Liz
Ślubne wojny / Bride Wars (2009) jako Emma
Rachel wychodzi za mąż / Rachel Getting Married (2008) jako Kym
Dorwać Smarta / Get Smart (2008) jako Agent 99
Ocaleni / Passengers (2008) jako Claire Summers
Zakochana Jane / Becoming Jane (2007) jako Jane Austen
Diabeł ubiera się u Prady / Devil Wears Prada, The (2006) jako Andy Sachs
Tajemnica Brokeback Mountain / Brokeback Mountain (2005) jako Lureen Newsome
Spustoszenie / Havoc (2005) jako Allison
Czerwony Kapturek - prawdziwa historia / Hoodwinked (2005) jako Czerwony Kapturek (głos)
Pamiętniki księżniczki 2: Królewskie zaręczyny / Princess Diaries 2: Royal Engagement, The (2004) jako Mia Thermopolis
Ella zaklęta / Ella Enchanted (2004) jako Ella
Nicholas Nickleby / Nicholas Nickleby (2002) jako Madeline Bray
Narzeczona dla kota / Neko no ongaeshi (2002) jako Haru ang. głos
Pamiętnik księżniczki / Princess diaries, The (2001) jako Mia Thermopolis

Zdjęcia gwiazd

Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway Anne Hathaway fot. Forum Film Anne Hathaway fot. Forum Film Anne Hathaway Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway Anne Hathaway Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway, fot. CinePix Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway, fot. CinePix Anne Hathaway, fot. Monolith Plus Anne Hathaway fot. Marc Platt Productions Anne Hathaway fot. Forum Film Anne Hathaway fot. Forum Film Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway fot. Forum Film Anne Hathaway, fot. Forum Film Anne Hathaway fot. Forum Film Anne Hathaway fot. CinePix Anne Hathaway
Zobacz więcej...
Nagrody Anne Hathaway

Nagroda: Złoty Glob za film Rachel Getting Married, rok 2009 w kategorii: Najlepsza aktorka - Dramat
Nagroda: Oscar za film Rachel Getting Married, rok 2009 w kategorii: Najlepsza aktorka

Plotki Anne Hathaway

David O. Russell rzuca kolejny film
Nowy Batman pobije starego
Kobieta-Kot sprzymierzeńcem Batmana
Anne Hathaway zaśpiewa z Tomem Cruise'em
Batman powróci w Rumunii
Anne Hathaway Kobietą-Kotem
Keira Knightley, Anne Hathaway i Jessica Biel walczą o Batmana
Anne Hathaway myśli o dzieciach
Anne Hathaway i Julie Andrews śpiewają i tańczą
Anne Hathaway już nie mieszka sama
247 filmów walczy o nominację do Oscara
Anne Hathaway i James McAvoy z zombie?
Zobacz, jak niebieska papuga radzi sobie w Rio
Królowa Cate Blanchett zainspirowała Anne Hathaway
James Franco i Anne Hathaway poprowadzą Oscary
Harry Potter wciąż czaruje
Anne Hathaway dziewczyną Supermana
Miłosne wzloty i upadki Anne Hathaway
Anne Hathaway: Nie tylko wygląd się liczy
Abigail Breslin sylwestrowo

Newsy Anne Hathaway

Anne Hathaway zabawna i romantyczna
Romola Garai byłą żoną Jima Sturgessa
Doroczna miłość Anne Hathaway i Jima Sturgessa
Oscarowa przygoda Anne Hathaway
Kirsten Dunst odejdzie od Spider-Mana?
Penélope Cruz i Anne Hathaway chcą być Marią Callas
John Malkovich powalczy ze Spider-Manem?
Anne Hathaway stanie do walki ze Spider-Manem?
Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal zakochani
Anne Hathaway wydawcą Toby'ego Maguire