Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Stephen Dorff
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Stephen Dorff Jr.
Występuje jako: Stephen Dorff

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1973-08-29
Wiek: 45 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA
Wzrost: 174

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Stephen Dorff grał w filmach

Stephen Dorff - filmografia aktorska

Creeper / Creeper (2011) jako Profesor Nash
Fallen Moon / Fallen Moon (2011) jako Angel
Bucky Larson: Born to Be a Star / Bucky Larson: Born to Be a Star (2011) jako Dick Shadow
Immortals 3D / Immortals (2011) jako Stavros
Wrogowie publiczni / Public Enemies (2009) jako Homer Van Meter
Black Water Transit / Black Water Transit (2009) jako Nicky
Skazaniec / Felon (2008) jako Wade Porter
Botched / Botched (2007) jako Ritchie
Passage, The / Passage, The (2007) jako Luke
Kaliber 45 / .45 (2006) jako Reilly
World Trade Center / World Trade Center (2006) jako Scott Strauss
Program Hades / Covert One: The Hades Factor (2006) jako Jon Smith
Gra o wszystko / Tennis, Anyone...? (2005) jako Ronnie Gunn
Zawód zabójca / Shadowboxer (2005) jako Clayton
Alone in the Dark: Wyspa cienia / Alone in the Dark (2005) jako Richard Burke
Drugie oblicze / Den of Lions (2003) jako Mike Varga
Cold Creek Manor / Cold Creek Manor (2003) jako Dale Massie
Gang braci / Deuces Wild (2002) jako Leon
Rajdersi / Riders (2002) jako Slim
www.strach / FeardotCom (2002) jako Mike Reilly
Zoolander / Zoolander (2001) jako on sam
Ostatnia chwila / Last Minute, The (2001) jako Brad Matlock
Cecil B. DeMented / Cecil B. DeMented (2000) jako Cecil B. Demented
Quantum Project / Quantum Project (2000) jako Paul Pentcho
Sex & przemoc / Entropy (1999) jako Jake Walsh
Ziemskie namiętności / Earthly Possessions (1999) jako Jake Simms Jr.
Blade - Wieczny łowca / Blade (1998) jako Deacon Frost
Przeklęte ulice / City of Industry (1997) jako Skip Kovich
Krew i wino / Blood and Wine (1996) jako Jason
Kowboje przestrzeni / Space Truckers (1996) jako Mike Pucci
Feralna Gwiazdka / Reckless (1995) jako Tom Jr.
Niewinne Kłamstwa / Innocent Lies (1995) jako Jeremy Graves
Sto i jedna noc / Cent et une nuits de Simon Cinéma, Les (1995) jako Un acteur muet à Hollywood
Cholerny świat / S.F.W. (1994) jako Cliff Spab
Backbeat / Backbeat (1994) jako Stuart Sutcliffe
Sądna noc / Judgment Night (1993) jako John Wyatt
Ambush of Ghosts, An / Ambush of Ghosts, An (1993) jako George Betts
Na pomoc / Rescue Me (1992) jako Fraser Sweeney
Wiem, że na imię mam Steven / I Know My First Name Is Steven (1989) jako Pete
Kto się boi króliczka? / Do You Know the Muffin Man? (1989) jako Sandy Dollison
Wrota / Gate, The (1987) jako Glen

Stephen Dorff - jako producent

Skazaniec / Felon (2008) jako producent wykonawczy

Zdjęcia gwiazd

Stephen Dorff fot. Media Talent Group Stephen Dorff fot. Forum Film Stephen Dorff fot. Media Talent Group Stephen Dorff, fot. Imperial Stephen Dorff i Elle Fanning fot. Forum Film Stephen Dorff fot. Media Talent Group Stephen Dorff fot. Media Talent Group Stephen Dorff fot. Media Talent Group Stephen Dorff fot. Media Talent Group Stephen Dorff Stephen Dorff fot. Forum Film
Zobacz więcej...
Plotki Stephen Dorff

Stephen Dorff szuka zemsty z była gwiazdą porno
Stephen Dorff prawie jak John Travolta i Mickey Rourke
Sofia Coppola w Playboyu
Stephen Dorff chce ożywić Deacona Frosta
Stephen Dorff i najlepsza Sofia Coppola
Zobacz, jak Elle Fanning zmienia życie Stephena Dorffa

Newsy Stephen Dorff

Stephen Dorff porywa Marię Bello
Stephen Dorff w wojnie przeciw tytanom
Stephen Dorff legendą porno
Stephen Dorff, Elle Fanning i Sofia Coppola w Chateau Marmont
David Wenham i Stephen Graham z Johnem Dillingerem