Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Stephen Dorff
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Stephen Dorff Jr.
Występuje jako: Stephen Dorff

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1973-08-29
Wiek: 43 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA
Wzrost: 174

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Stephen Dorff grał w filmach

Stephen Dorff - filmografia aktorska

Creeper / Creeper (2011) jako Profesor Nash
Fallen Moon / Fallen Moon (2011) jako Angel
Bucky Larson: Born to Be a Star / Bucky Larson: Born to Be a Star (2011) jako Dick Shadow
Immortals 3D / Immortals (2011) jako Stavros
Black Water Transit / Black Water Transit (2009) jako Nicky
Wrogowie publiczni / Public Enemies (2009) jako Homer Van Meter
Skazaniec / Felon (2008) jako Wade Porter
Botched / Botched (2007) jako Ritchie
Passage, The / Passage, The (2007) jako Luke
World Trade Center / World Trade Center (2006) jako Scott Strauss
Kaliber 45 / .45 (2006) jako Reilly
Program Hades / Covert One: The Hades Factor (2006) jako Jon Smith
Alone in the Dark: Wyspa cienia / Alone in the Dark (2005) jako Richard Burke
Zawód zabójca / Shadowboxer (2005) jako Clayton
Gra o wszystko / Tennis, Anyone...? (2005) jako Ronnie Gunn
Drugie oblicze / Den of Lions (2003) jako Mike Varga
Cold Creek Manor / Cold Creek Manor (2003) jako Dale Massie
Gang braci / Deuces Wild (2002) jako Leon
Rajdersi / Riders (2002) jako Slim
www.strach / FeardotCom (2002) jako Mike Reilly
Zoolander / Zoolander (2001) jako on sam
Ostatnia chwila / Last Minute, The (2001) jako Brad Matlock
Cecil B. DeMented / Cecil B. DeMented (2000) jako Cecil B. Demented
Quantum Project / Quantum Project (2000) jako Paul Pentcho
Ziemskie namiętności / Earthly Possessions (1999) jako Jake Simms Jr.
Sex & przemoc / Entropy (1999) jako Jake Walsh
Blade - Wieczny łowca / Blade (1998) jako Deacon Frost
Przeklęte ulice / City of Industry (1997) jako Skip Kovich
Krew i wino / Blood and Wine (1996) jako Jason
Kowboje przestrzeni / Space Truckers (1996) jako Mike Pucci
Sto i jedna noc / Cent et une nuits de Simon Cinéma, Les (1995) jako Un acteur muet à Hollywood
Feralna Gwiazdka / Reckless (1995) jako Tom Jr.
Niewinne Kłamstwa / Innocent Lies (1995) jako Jeremy Graves
Cholerny świat / S.F.W. (1994) jako Cliff Spab
Backbeat / Backbeat (1994) jako Stuart Sutcliffe
Sądna noc / Judgment Night (1993) jako John Wyatt
Ambush of Ghosts, An / Ambush of Ghosts, An (1993) jako George Betts
Na pomoc / Rescue Me (1992) jako Fraser Sweeney
Kto się boi króliczka? / Do You Know the Muffin Man? (1989) jako Sandy Dollison
Wiem, że na imię mam Steven / I Know My First Name Is Steven (1989) jako Pete
Wrota / Gate, The (1987) jako Glen

Stephen Dorff - jako producent

Skazaniec / Felon (2008) jako producent wykonawczy

Zdjęcia gwiazd

Stephen Dorff Stephen Dorff fot. Media Talent Group Stephen Dorff fot. Forum Film Stephen Dorff, fot. Imperial Stephen Dorff i Elle Fanning fot. Forum Film Stephen Dorff fot. Forum Film
Zobacz więcej...
Plotki Stephen Dorff

Stephen Dorff szuka zemsty z była gwiazdą porno
Stephen Dorff prawie jak John Travolta i Mickey Rourke
Sofia Coppola w Playboyu
Stephen Dorff chce ożywić Deacona Frosta
Stephen Dorff i najlepsza Sofia Coppola
Zobacz, jak Elle Fanning zmienia życie Stephena Dorffa

Newsy Stephen Dorff

Stephen Dorff porywa Marię Bello
Stephen Dorff w wojnie przeciw tytanom
Stephen Dorff legendą porno
Stephen Dorff, Elle Fanning i Sofia Coppola w Chateau Marmont
David Wenham i Stephen Graham z Johnem Dillingerem