Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Branislav Lečić
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Branislav Lečić

Data urodzenia: 1955-08-25
Wiek: 64 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Šabac, Jugosławia (obecnie Serbia)
Małżeństwa :
Ivana Vujadinovic 2 dzieci 2 dzieci

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Branislav Lečić gra w filmach

Branislav Lečić - filmografia aktorska

Sveti Georgije ubiva azdahu / Sveti Georgije ubiva azdahu (2009) jako Kapetan Tasic
Human Zoo / Human Zoo (2009) jako Dowódca Stojkovic
Sejtanov ratnik / Sejtanov ratnik (2006) jako Knjaz Milos
Zawodowiec / Profesionalac (2003) jako Teodor Teja Kraj
Lavirint / Lavirint (2002) jako Milan Aksentijević
Tajna porodičnog blaga / Tajna porodičnog blaga (2000) jako Ljubomir Starcevic-Ljuba Ris
Balkanska pravila / Balkanska pravila (1997) jako Aleksa Lazarevic - Prasnjavi
Underground / Underground (1995) jako Mustafa
Bulevar revolucije / Bulevar revolucije (1992) jako Dragan
Gluvi barut / Gluvi barut (1990) jako Milos Radekic
Boj na Kosovu / Boj na Kosovu (1989) jako Bajazit Jildirim
Život sa stricem / Život sa stricem (1988) jako Vinko Maglica nauczyciel
Crna Marija / Crna Marija (1986) jako Zenit
Dikiy veter / Dikiy veter (1986) jako Mitar Sekulic
Kraljevski voz / Kraljevski voz (1981) jako Pantic
Hajduk / Hajduk (1980) jako Kapetan Topolac