Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Benz Antoine
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Rubens Antoine
Występuje jako: Benz Antoine

Data urodzenia: 1972-06-22
Wiek: 46 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Montreal, Kanada

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Benz Antoine gra w filmach

Benz Antoine - filmografia aktorska

Silent But Deadly / Silent But Deadly (2011) jako Zastępca Jimbo
One Love / One Love (2009) jako materiały do scenariusza historia
Głosy / Near Death Experience, A (2008) jako Detektyw Brock
Sekret mojej córki / My Daughter's Secret (2007) jako Prokurator okręgowy
Zwierzę II / Animal 2 (2007) jako Kapitan Ellis
Śniadanie ze Scotem / Breakfast with Scot (2007) jako Greg Graham
King of Sorrow / King of Sorrow (2006) jako Porucznik Phillip Hugo
Mur milczenia / Tripping the Wire: A Stephen Tree Mystery (2005) jako William Massey
Przypadkiem wcielony / Guy X (2005) jako Philly
Seks z Internetu / Cyber Seduction: His Secret Life (2005) jako Trener Suha
Upiorny dom / Spooky House (2004) jako Oficer Policji
Dziecko na sprzedaż / Baby for Sale (2004) jako Adwokat
Okna strachu / Nightlight (2003) jako Detektyw Gillis
Spacerkiem przez życie / Just a Walk in the Park (2002) jako Temp Doorman
Wybawca / Redeemer (2002) jako Peanut
Rajdersi / Riders (2002) jako Policjant
Noc wigilijna / 'Twas the Night (2001) jako Oficer policji
Dziedziniec śmierci / Killing Yard, The (2001) jako Johnny Flowers
Life in the Balance / Life in the Balance (2001) jako Oficer policji
Skok / Heist (2001) jako Policjant przy hangarze załadunkowym
Niezwykłe dziecko / After Amy (2001) jako SędziaWatson
Natalie Cole: Wyśpiewać miłość / Livin' for Love: The Natalie Cole Story (2000) jako Bramkarz
Romeo musi umrzeć / Romeo Must Die (2000) jako Crabman
Both Sides of the Law / Both Sides of the Law (1999)
Porwani przez obcych / Alien Abduction: Incident in Lake County (1998) jako Matthew McPherson
Nie patrz w dół / Don't Look Down (1998) jako Luther
Zabójczy podstęp / Sweet Deception (1998) jako strażnik
Gwiazdor i dzieciaki / Right Connections, The (1997) jako Bartender
Zniesławiona niewinność / Dead Innocent (1996) jako Beaman

Benz Antoine - jako producent

One Love / One Love (2009) jako producent