Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alexandra Lencastre
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Maria Alexandra de Alencastre Telo Teodósio Pedrosa
Występuje jako: Alexandra Lencastre

Data urodzenia: 1965-09-26
Wiek: 52 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Waga
Miejsce urodzenia: Lizbona, Portugalia
Małżeństwa :
Hein Bakker (1994 - 2003, rozwód), 2 córki: Margarida Bakker (ur. 10.10.1996) i Catarina Bakker (ur. 1998)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alexandra Lencastre gra w filmach

Alexandra Lencastre - filmografia aktorska

Julgamento / Julgamento (2007) jako Joana
Delfim, O / Delfim, O (2002) jako Maria das Merc?s
Falha, A / Falha, A (2000) jako Lígia
Wyspa rywalizacji / Ilhéu de Contenda (1999)
Tráfico / Tráfico (1998) jako Kochanka bankiera
Mutantes, Os / Mutantes, Os (1998) jako Pracownica socjalna
Vertigem / Vertigem (1992) jako Ines Machado/Marta Gouveia's głos