Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Barbara Barrie
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Barbara Ann Berman
Występuje jako: Barbara Barrie

Data urodzenia: 1931-05-23
Wiek: 89 lat
Urodzeni w maju
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Małżeństwa :
Jay Malcolm Harnick (23.07.1964 - 27.02.2007, jego śmierć)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Barbara Barrie gra w filmach

Barbara Barrie - filmografia aktorska

Twelve Thirty / Twelve Thirty (2010) jako Eve
Ojcowie i synowie / Fathers and Sons (2005) jako Ruth
Gorzki upadek / $pent (2000) jako Pani Walsh
Hercules: Zero to Hero / Hercules: Zero to Hero (1999) jako Alcmene
Judy Berlin / Judy Berlin (1999) jako Sue Berlin
Zawierucha uczuć / A Chance of Snow (1998) jako Ruth Pulmer
Herkules / Hercules (1997) jako Alkmena głos
Kojak: Kwiaty dla Matty'ego / Kojak: Flowers for Matty (1990) jako Dora
Prawdziwi faceci / Real Men (1987) jako Mom
Reggie / Reggie (1983) jako Elizabeth Potter
Nie taki zwykły romans / Not Just Another Affair (1982) jako Martha Dawson
Szeregowiec Benjamin / Private Benjamin (1980) jako Harriet Benjamin
Uciekać / Breaking Away (1979) jako Mom
Child of Glass / Child of Glass (1978) jako Emily Armsworth
Original Cast Album-Company / Original Cast Album-Company (1970) jako ona sama Sarah
Caretakers, The / Caretakers, The (1963) jako Edna
Olbrzym / Giant (1956) jako Mary Lou Decker