Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Allan Svensson
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Allan Svensson

Data urodzenia: 1951-02-16
Wiek: 67 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Sztokholm, Szwecja

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Allan Svensson gra w filmach

Allan Svensson - filmografia aktorska

Juliane / Juliane (2000) jako Slagtermester Bengtsson
Detektor / Detektor (2000) jako Max
Hjärta av sten / Hjärta av sten (2000) jako Ronny Asplund
Klinkevals / Klinkevals (1999) jako Rzeźnik Bengtson
Svensson Svensson - filmen / Svensson Svensson - filmen (1997) jako Gustav Svensson
Ellinors bröllop / Ellinors bröllop (1996) jako Lennart
Sommaren / Sommaren (1995) jako Rolf Hagberg
Bert - den siste oskulden / Bert - den siste oskulden (1995) jako Pastor Bruno Storm
Sommarmord / Sommarmord (1994) jako Ove
Härifrån till Kim / Härifrån till Kim (1993) jako Pielęgniarka
Kronvittnet / Kronvittnet (1989) jako Oskarżyciel
Strul / Strul (1988) jako Prawnik
Mroczny brzask / Svart gryning (1987) jako Sprzedawca

Allan Svensson - jako producent

Härifrån till Kim / Härifrån till Kim (1993) jako producent