Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Kellan Lutz
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Kellan Lutz

Płeć: mężczyzna

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Kellan Lutz grał w filmach

Kellan Lutz - filmografia aktorska

Killing Game, The / Killing Game, The (2011) jako David Lord
Immortals 3D / Immortals (2011) jako Posejdon
Love, Wedding, Marriage / Love, Wedding, Marriage (2011) jako Charlie
Strife / Strife (2011) jako Jagger
Warrior's Heart, A / Warrior's Heart, A (2011) jako Conor Sullivan
Guardians of Luna / Guardians of Luna (2011) jako Carson Sone głos
Meskada / Meskada (2010) jako Eddie Arlinger
Saga / Twilight Saga: Eclipse, The (2010) jako Emmett Cullen
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu / Twilight Saga: New Moon, The (2009) jako Emmett Cullen
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu / Twilight Saga: The New Moon (2009) jako Emmett Cullen
Zmierzch / Twilight (2008) jako Emmett Cullen
Bal maturalny / Prom Night (2008) jako Rick Leland
Przyjęty / Accepted (2006) jako Dwayne
Spadaj! / Stick It (2006) jako Frank

Zdjęcia gwiazd

Kellan Lutz Kellan Lutz
Zobacz więcej...
Plotki Kellan Lutz

Zobacz relacje małżeńskie Mandy Moore i Kellana Lutza
Kellan Lutz chce akcji
Kellan Lutz chce mieć własny film
Kellan Lutz składa się nie tylko z ciała
Wampiry i wilkołak najseksowniejsi
Wampiry i wilkołaki rodziną Kellana Lutza
Kellan Lutz wcale nie jest śliczny
Kellan Lutz nie kocha Ashley Greene

Newsy Kellan Lutz

Kellan Lutz chce mieć własny film
Kellan Lutz ma towarzystwo na arenie
Kellan Lutz i Ashley Greene zostają na pokładzie
Ewan McGregor zabije Don Kichota
Romantyczni David Tennant i Kelly MacDonald
Steven Spielberg o przyjaźni chłopca i konia
"Przed świtem" bez Kellana Lutza i Ashley Greene?
Daniel Dae Kim walczy u boku Kellana Lutza
Samuel L. Jackson każe walczyć Kellanowi Lutzowi
Porady małżeńskie i rozwiedzeni rodzice Mandy Moore