Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anna Romantowska
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Anna Romantowska

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1950-05-16
Wiek: 69 lat
Urodzeni w maju
Znak zodiaku: Byk
Miejsce urodzenia: Białystok, Polska
Małżeństwa :
Krzysztof Kolberger (rozwiedziona, 1 dziecko)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anna Romantowska grała w filmach

Anna Romantowska - filmografia aktorska

Skrzydlate świnie / Skrzydlate świnie (2010) jako Janicka matka Aliny
Nigdy nie mów nigdy / Nigdy nie mów nigdy (2009)
Mniejsze zło / Mniejsze zło (2009) jako Matka Kamila
Nocny autobus / Notturno Bus (2007) jako Sonia
Futro / Futro (2007) jako Teresa Frankowska
Statyści / Statyści (2006) jako Księgowa Maria
Statyści / Statyści (2006) jako Księgowa Maria
To ja, złodziej / To ja, złodziej (2000) jako Maria
Panna Nikt / Panna Nikt (1996) jako Wychowawczyni
Dzieci i ryby / Dzieci i ryby (1996) jako Anna Sobolewska
Śmierć w płytkiej wodzie / Halál sekély vízben (1994) jako Maria
Mała Apokalipsa / Petite apocalypse, La (1993) jako Barbara
Koniec gry / Koniec gry (1992) jako Monika Małecka
Havet Stiger / Havet Stiger (1990) jako Agnes
Sztuka kochania / Sztuka kochania (1989) jako Teresa
Zabij mnie glino / Zabij mnie glino (1987) jako Dorota
Przyspieszenie / Przyspieszenie (1984) jako Żona Maćka
Przesłuchanie / Przesłuchanie (1982) jako Mira Szajnert
Krzyk / Krzyk (1982) jako Siostra przełożona
Ciosy / Ciosy (1980) jako Krystyna żona Julka
Kobieta i kobieta / Kobieta i kobieta (1979) jako Irena