Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bjarne Henning-Jensen
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bjarne Henning-Jensen

Data urodzenia: 1908-10-06
Wiek: 109 lat
Urodzeni w październiku
Znak zodiaku: Waga
Miejsce urodzenia: Kopenhaga, Dania
Małżeństwa :
Jensen (1938 - 21.02.1995, do jego śmierci)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bjarne Henning-Jensen gra w filmach

Bjarne Henning-Jensen - filmografia aktorska

Ditta / Ditte menneskebarn (1946)
Papir / Papir (1942) jako Spiker
Brunkul / Brunkul (1941) jako narrator
Genboerne / Genboerne (1939) jako Student
Kongen bod / Kongen bod (1938) jako Kronprinsen

Bjarne Henning-Jensen - jako reżyser

Krótkie lato / Kort är sommaren (1962)
Solstik / Solstik (1953) jako Bjarne Henning-Jensen
Na tropie przemytników / Vesterhavsdrenge (1950)
Kristinus Bergman / Kristinus Bergman (1948) jako Bjarne Henning-Jensen
Stemning i april / Stemning i april (1947) jako Bjarne Henning-Jensen
Ditta / Ditte menneskebarn (1946) jako Bjarne Henning-Jensen
Danske sydhavsøer, De / Danske sydhavsøer, De (1944)
Naar man kun er ung / Naar man kun er ung (1943)
Korn / Korn (1943) jako Bjarne Henning-Jensen
S.O.S. - kindtand / S.O.S. - kindtand (1943) jako Bjarne Henning-Jensen
Heste / Heste (1943) jako Bjarne Henning-Jensen
Papir / Papir (1942)
Sukker / Sukker (1942)
Cykledrengene i Tørvegraven / Cykledrengene i Tørvegraven (1941) jako Bjarne Henning-Jensen
Arbejdet kalder / Arbejdet kalder (1941) jako Bjarne Henning-Jensen
Brunkul / Brunkul (1941)

Bjarne Henning-Jensen - jako scenarzysta

Krótkie lato / Kort är sommaren (1962)
Hest på sommerferie / Hest på sommerferie (1959) jako Bjarne Henning-Jensen
Chłopiec z dwóch światów / Paw (1959) jako Bjarne Henning-Jensen
Na tropie przemytników / Vesterhavsdrenge (1950)
Kristinus Bergman / Kristinus Bergman (1948) jako Bjarne Henning-Jensen
Ditta / Ditte menneskebarn (1946)
Danske sydhavsøer, De / Danske sydhavsøer, De (1944)
Heste / Heste (1943) jako Bjarne Henning-Jensen
Naar man kun er ung / Naar man kun er ung (1943) jako Bjarne Henning-Jensen
S.O.S. - kindtand / S.O.S. - kindtand (1943) jako Bjarne Henning-Jensen
Papir / Papir (1942)
Sukker / Sukker (1942)
Cykledrengene i Tørvegraven / Cykledrengene i Tørvegraven (1941) jako Bjarne Henning-Jensen
Arbejdet kalder / Arbejdet kalder (1941) jako Bjarne Henning-Jensen
Brunkul / Brunkul (1941)

Bjarne Henning-Jensen - jako producent

Hest på sommerferie / Hest på sommerferie (1959) jako producent