Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Balthazar Getty
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Paul Balthazar Getty
Występuje jako: Balthazar Getty

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1975-01-22
Wiek: 43 lat
Urodzeni w styczniu
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Wzrost: 180
Małżeństwa :
Rosetta Millington (Od 3 maja 2000 roku) (3 dzieci)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Balthazar Getty grał w filmach

Balthazar Getty - filmografia aktorska

West of Brooklyn / West of Brooklyn (2008) jako White Trash Killer
Krwawa uczta II: Powrót bestii / Feast II: Sloppy Seconds (2008) jako Bozo
Rzeź / Tripper, The (2006) jako Jimmy
Krwawa uczta / Feast (2005) jako Bozo
Slingshot / Slingshot (2005) jako Taylor
Płonąca pułapka / Ladder 49 (2004) jako Ray Gauquin
Gang braci / Deuces Wild (2002) jako Jimmy Pockets
Brudna forsa / Run for the Money (2002) jako Eddie
Sol Goode / Sol Goode (2001) jako Sol Goode
Centrum świata / Center of the World, The (2001) jako Brian Pivano
MacArthur Park / MacArthur Park (2001) jako Steve
W mrokach nocy / Shadow Hours (2000) jako Michael Holloway
Zabójcze ryzyko / Four Dogs Playing Poker (2000) jako Julian
Out in Fifty / Out in Fifty (1999) jako Właściciel Deli
Sprawa załatwiona / Fait Accompli (1998) jako Sprzedawca A.J.
Symbioza / Habitat (1997) jako Andreas Symes
Zagubiona autostrada / Lost Highway (1997) jako Pete Dayton
Terrified / Terrified (1996) jako Przyjaciel Chada
Sztorm / White Squall (1996) jako Tod Johnstone
Sędzia Dredd / Judge Dredd (1995) jako Nathan Olmeyer
Symfonia życia / Mr. Holland's Opus (1995) jako Młody Stadler niewymieniony w czołówce
Urodzeni mordercy / Natural Born Killers (1994) jako Pracownik stacji benzynowej
Cityscrapes: Los Angeles / Cityscrapes: Los Angeles (1994) jako Leader
Dead Beat / Dead Beat (1994) jako Rudy
Zakochani / Don't Do It (1994) jako Jake
Zakazany rytm / Red Hot (1993) jako Alexi
Dokąd zawiedzie cię dzień / Where the Day Takes You (1992) jako Little J
Ten papież musi umrzeć / Pope Must Die, The (1991) jako Joe Don Dante
My Heroes Have Always Been Cowboys / My Heroes Have Always Been Cowboys (1991) jako Jud syn Jolie
Grudzień / December (1991) jako Allister Gibbs
Władca much / Lord of the Flies (1990) jako Ralph
Młode strzelby II / Young Guns II (1990) jako O'Folliard Tom

Balthazar Getty - jako producent

Halfway House / Halfway House (1992) jako producent

Zdjęcia gwiazd

Balthazar Getty Balthazar Getty
Zobacz więcej...
Plotki Balthazar Getty

Balthazar Getty niczego nie żałuje
Sienna Miller zagra z ukochanym
Sienna Miller wraca do byłego
Sienna Miller samotna i zadowolona
Sienna Miller odpoczywa od chłopaka
Mama Sienny Miller ma dość
Sienna Miller zajmie miejsce po żonie dziedzica
Sienna Miller nie romansuje z żonatym dziedzicem
Sienna Miller z żonatym dziedzicem