Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ashley Scott
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Ashley McCall Scott
Występuje jako: Ashley Scott

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1977-07-13
Wiek: 41 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Metairie, Louisiana, USA
Wzrost: 175
Małżeństwa :
Anthony Rhulen (Od października 2004)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ashley Scott grała w filmach

Ashley Scott - filmografia aktorska

Świąteczna wiadomość / Christmas Mail (2010) jako Kristi North
12 Rund / 12 Rounds (2009) jako Molly Porter
Strange Wilderness / Strange Wilderness (2008) jako Cheryl
Apokalipsa / Apocalypse, The (2007) jako Amanda
Królestwo / Kingdom, The (2007) jako Janine Ripon
Pajęczyna pozorów / Deceit (2006) jako Sam Pruitt
Życie na całego / Puff, Puff, Pass (2006) jako Elise
Zostańmy przyjaciółmi / Just Friends (2005) jako Janice
Błękitna głębia / Into the Blue (2005) jako Amanda
Trespassing / Trespassing (2004) jako Sharon
Z podniesionym czołem / Walking Tall (2004) jako Deni
S.W.A.T. Jednostka Specjalna / S.W.A.T. (2003) jako Lara
A.I. Sztuczna inteligencja / Artificial Intelligence: AI (2001) jako Gigolo Jane