Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Anita Raj
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Anita Raj

Data urodzenia: 1962-08-13
Wiek: 57 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Bombaj, Indie

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Anita Raj gra w filmach

Anita Raj - filmografia aktorska

Gehra Raaz / Gehra Raaz (1996)
Ghar Ki Izzat / Ghar Ki Izzat (1994) jako Sheela
Adharm / Adharm (1992) jako Sharda
Maut Ki Sazaa / Maut Ki Sazaa (1991) jako Jyotsna
Zimmedaaar / Zimmedaaar (1990) jako Anita
Pati Patni Aur Tawaif / Pati Patni Aur Tawaif (1990) jako Kiran
Paanch Fauladi / Paanch Fauladi (1989) jako Annu
Abhimanyu / Abhimanyu (1989) jako Lalita
Nafrat Ki Aandhi / Nafrat Ki Aandhi (1989) jako Radha
Anju Khurana / Anju Khurana (1989) jako Annu
Taaqatwar / Taaqatwar (1989) jako Anju Khurana
Paap Ko Jalaa Kar Raakh Kar Doonga / Paap Ko Jalaa Kar Raakh Kar Doonga (1988) jako Vandana
Ghar Ghar Ki Kahani / Ghar Ghar Ki Kahani (1988) jako Deepa
Mahaveera / Mahaveera (1988) jako Tancerka
Hawalaat / Hawalaat (1987) jako Salma/Shamim Khan
Asli Naqli / Asli Naqli (1986) jako Anita
Pyar Kiya Hai Pyar Karenge / Pyar Kiya Hai Pyar Karenge (1986) jako Shobha
Mera Haque / Mera Haque (1986) jako Bijli
Mohabbat Ki Kasam / Mohabbat Ki Kasam (1986) jako Żona sprzedawcy
Ilzaam / Ilzaam (1986) jako Kamal
Kala Dhanda Goray Log / Kala Dhanda Goray Log (1986) jako Sandhya
Karmyudh / Karmyudh (1985) jako Usha Saxena
Satyamev Jayate / Satyamev Jayate (1985) jako Vidya Kaul
Ab Ayega Mazaa / Ab Ayega Mazaa (1984) jako Nupur
Lakhon Ki Baat / Lakhon Ki Baat (1984) jako Shobha Prakash
Jeet Hamari / Jeet Hamari (1983) jako Anita
Prem Tapasya / Prem Tapasya (1983) jako Anita
Dulha Bikta Hai / Dulha Bikta Hai (1982) jako Shayla
Prem Geet / Prem Geet (1981) jako Shikha

Zdjęcia gwiazd

Anita Lipnicka fot. EMI Music Poland Anita Lipnicka fot. EMI Music Poland Anita Lipnicka fot. EMI Music Poland
Zobacz więcej...