Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bob Terhune
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Robert Max Terhune Jr.
Występuje jako: Bob Terhune

Data urodzenia: 1928-07-13
Wiek: 90 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Dayton, Ohio, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bob Terhune gra w filmach

Bob Terhune - filmografia aktorska

Dzikość serca / Wild at Heart (1990) jako Earl Kovich sceny usunięte
Silverado / Silverado (1985) jako Guard Cowboy
Gorący towar / City Heat (1984) jako Mafiozo grający w bilard
Ucieczka w sen / Dreamscape (1984) jako Dobbs
Off the Wall / Off the Wall (1983) jako Policjant
Przepowiednia / Prophecy (1979) jako Ratownik
Moving Violation / Moving Violation (1976) jako Kierowca autobusu
Czarny mustang / Smoky (1966) jako Manuel
Outlaw Country / Outlaw Country (1949) jako Poplecznik