Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Amelia Warner
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Amelia Warner

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1982-06-04
Wiek: 38 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Liverpool, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost: 168
Małżeństwa :
Colin Farrell (17 lipca 2001 - listopada 2001) (rozwiedziona)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Amelia Warner grała w filmach

Amelia Warner - filmografia aktorska

Echo / Echo, The (2008) jako Alyssa
Ciemność rusza do boju / Seeker: The Dark Is Rising, The (2007) jako Maggie Barnes
Droga donikąd / Gone (2007) jako Sophie
Oby do wiosny / Winter Passing (2005) jako Shelly
Aeon Flux / Aeon Flux (2005) jako Una Flux
Skrywane namiętności / Alpha Male (2005) jako Elyssa Ferris
Stoned / Stoned (2005) jako Janet
Brat ukochanego / Love's Brother (2004) jako Rosetta
9 żyć / Nine Lives (2002) jako Laura
Zatrute pióro / Quills (2000) jako Simone
Dziewczyna taka jak ty / Take a Girl Like You (2000) jako Sheila Torkingham
Mansfield Park / Mansfield Park (1999) jako mała Funny