Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »


Imię i nazwisko: Vivica Anjanetta Fox
Występuje jako: Vivica A. Fox

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1964-07-30
Wiek: 53 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Indianapolis, Indiana, USA
Wzrost: 170
Małżeństwa :
Christopher Harvest (19 grudnia 1998 - 29 czerwca 2002) (rozwiedziona)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Vivica A. Fox grała w filmach

Vivica A. Fox - filmografia aktorska

Street / Street (2011) jako Devon
Discarded Boys, The / Discarded Boys, The (2011) jako Billie
Caught on Tape / Caught on Tape (2011) jako Nadine
Hollywood & Wine / Hollywood & Wine (2010) jako Jackie Johnson
Junkyard Dog / Junkyard Dog (2010) jako Samantha Deatherage
Miss Nobody / Miss Nobody (2010) jako Nan Wilder
Love Chronicles: Secrets Revealed / Love Chronicles: Secrets Revealed (2010) jako Janet
Slammin' Salmon, The / Slammin' Salmon, The (2009) jako Nutella
Cover / Cover (2008) jako Zahara Milton
Shark City / Shark City (2008) jako Veronica Wolf
Blondynka w koszarach / Major Movie Star (2008) jako Sierżant Louisa Morley
Opowieści dziwnej treści: Żółw i zając / Unstable Fables: Tortise vs. Hare (2008) jako Żółw Dotty głos
Kickin' It Old Skool / Kickin' It Old Skool (2007) jako Roxanne Jackson
Three Can Play That Game / Three Can Play That Game (2007) jako Shanté Smith
Father of Lies / Father of Lies (2007) jako Barbara Robinson
Motyw 2: Zemsta / Motives 2 (2007) jako Connie Simms
Korpus weteranów / Hard Corps, The (2006) jako Tamara Barclay
My Nappy Roots / My Nappy Roots (2005) jako ona sama
Przewrotne szelmy / Getting Played (2005) jako Andrea Collins
Salon, The / Salon, The (2005) jako Jenny
Kill Bill 2 / Kill Bill: Vol. 2 (2004) jako Vernita Green/Copperhead
Motyw / Motives (2004) jako Constance Simms
Wybuch / Blast (2004) jako Reed
Hair Show / Hair Show (2004) jako Jenny
Ella zaklęta / Ella Enchanted (2004) jako Lucinda Perryweather
Kill Bill / Kill Bill: Vol. 1 (2003) jako Vernita Green
Kim Kolwiek: było, jest i będzie / Kim Possible: A Sitch in Time (2003) jako Monique w przyszłości głos
Statek miłości / Boat Trip (2002) jako Felicia
Juwanna Mann / Juwanna Mann (2002) jako Michelle Langford
Mały sekret / Little secrets (2001) jako Pauline
Niefortunna zamiana / Double Take (2001) jako Shari
Osmosis Jones / Osmosis Jones (2001) jako Ellen Patella głos
Gra dla dwojga / Two Can Play That Game (2001) jako Shanté Smith
Królestwo niebieskie / Kingdom Come (2001) jako Lucille Slocumb
Zręczne ręce / Idle Hands (1999) jako Debi LeCure
Jak wykończyć Panią T.? / Teaching Mrs. Tingle (1999) jako Miss Gold
Zamiana ról / Saintly Switch, A (1999) jako Sara Anderson
Getting Personal / Getting Personal (1998) jako Robyn Buckley
Przepis na życie / Soul Food (1997) jako Maxine
Salomon / Solomon (1997) jako Queen of Saba
Batman i Robin / Batman & Robin (1997) jako Panna B. Haven
Podryw / Booty Call (1997) jako Lysterine
Desperatki / Set It Off (1996) jako Frankie
Chłopaczki z sąsiedztwa / Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (1996) jako Matka Ashtraya
Czarna eskadra / Tuskegee Airmen, The (1995) jako Charlene
Urodzony 4 lipca / Born on the Fourth of July (1989) jako Dziwka

Vivica A. Fox - jako producent

Three Can Play That Game / Three Can Play That Game (2007) jako producent
Przewrotne szelmy / Getting Played (2005) jako producent
Salon, The / Salon, The (2005) jako producent
Motyw / Motives (2004) jako producent

Zdjęcia gwiazd

Vivica A. Fox Vivica A. Fox Vivica A. Fox
Zobacz więcej...
Plotki Vivica A. Fox

Vivica A. Fox: Zac Efron to ciacho
Jessica Simpson nie jest diwą

Newsy Vivica A. Fox

Warren G i Vivica Fox dzielą się sekretami
Jessica Simpson ma towarzystwo w armii
Toby Hemingway zakochany w Laurze Ramsey