Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Andrzej Głoskowski
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Andrzej Głoskowski

Data urodzenia: 1935-09-25
Wiek: 82 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Waga
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Andrzej Głoskowski gra w filmach

Andrzej Głoskowski - filmografia aktorska

Brat Maria / Brat Maria (1993) jako Lektor
Skarga / Skarga (1991) jako Kowalczyk ojciec zabitych dziewczynek
Nie było lata / Nie było lata (1987) jako Recytator wiersza "A niechże płaczą" głos
Komediantka / Komediantka (1986) jako Zieleniewski wielbiciel Janki; nie występuje w czołówce
Mgła / Mgła (1983) jako Lekarz
Marynia / Marynia (1983) jako Wilkowski sekundent przy pojedynku Maszki i Gątkowskiego niewymieniony w czołówce
Podróż do Arabii / Podróż do Arabii (1980) jako Gość na przyjęciu
Kobieta i kobieta / Kobieta i kobieta (1979) jako sekretarz