Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Arjun
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Sreenivasa Sarja R. Ashok Babu Arjun
Występuje jako: Arjun

Data urodzenia: 1964-08-15
Wiek: 54 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Bangalore, Indie
Małżeństwa :
Asha Rani 2 córki: Aishwarya i Anjana 2 córki: Aishwarya i Anjana

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Arjun gra w filmach

Arjun - filmografia aktorska

Rama Rama Krishna Krishna / Rama Rama Krishna Krishna (2010) jako Ashok Deva
Parashuram: One Man Army / Parashuram: One Man Army (2006) jako A.C.P. Parashuram Singh
4 the People / 4 the People (2004) jako Easwar
Hanuman Junction / Hanuman Junction (2001) jako Krishna
Suyamvaram / Suyamvaram (1999) jako Sanjay
Mehndi / Mehndi (1998) jako Billoo
Hum Hain Khalnayak / Hum Hain Khalnayak (1996) jako Finansista filmowy
Aao Pyaar Karen / Aao Pyaar Karen (1994) jako Suraj
Mr. Azaad / Mr. Azaad (1994) jako Syn Mishry niewymieniony w czołówce
Zaalim / Zaalim (1994) jako Vinod
Game / Game (1993) jako Raghu
Jigar / Jigar (1992) jako Duryodhan
Daata / Daata (1989) jako Przyjaciel Kundana

Arjun - jako reżyser

Parashuram: One Man Army / Parashuram: One Man Army (2006) jako Arjun